Vaš pouzdani partner više od 25 godina

Ispisali smo historiju vodstva i inovacija, želeći uvijek biti na čelu najkvalitetnijih usluga i rada. Stoga pružamo cjelokupnu i vrhunsku kvalitetu usluga, uz poštivanje rokova i time optimalno zadovoljavamo i ispunjavamo interese naših poslovnih partnera u zemlji i inostranstvu, kako bismo ponovo surađivali na obostrano zadovoljstvo i interes.

Svjesni smo uloge koju igramo u društvu, te ulažemo u naš kvalitetan kadar, kako bismo krajnjem klijentu ispostavili kvalitetnu uslugu. Dugogodišnjim iskustvom dolazimo do krajnjeg cilja, te na taj način ostvarujemo našu misiju, da svaki klijent bude zadovoljan.

Integritet i povjerenje stečeni tokom vremena

Naša firma sa sjedištem u Sarajevu, prisutna na domaćem tržištu od 1995. godine. Firma je u privatnom vlasništvu, čiji je osnivač gdin Sadik Hasanefendić. Direktor firme je Ing. mašinstva Abdulah Hasanefendić. Od svog osnivanja, talenat, povjerenje, poštenje i integritet su definirali naš rad, što nas je dovelo do izgradnje besprijekornog domaćeg i inostranog ugleda. Pored toga što obuhvatamo zadatke iz građevinskih radova, naglasak stavljamo na projektovanje, inženjering i izvođenje svih vrsta instalacija iz oblasti mašinskih, hidro i elektroinstalacija.

Sa preko 25 godina iskustva dajemo vam kvalitetne rezultate.

26
Godina iskustva
40 +
Članovi tima
650 +
Broj završenih projekata
1950 +
Zadovoljnih klijenata